Endnu en ret, der kan varieres alt efter hvilken kødrest du har liggende i køleskabet.

Cremet pasta med kylling og grønne bønner
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 2
Bedømmelse: 4.5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal Forberedelses tid
4pers 10min
Tilberedningstid
10min
Antal Forberedelses tid
4pers 10min
Tilberedningstid
10min
Cremet pasta med kylling og grønne bønner
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 2
Bedømmelse: 4.5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal Forberedelses tid
4pers 10min
Tilberedningstid
10min
Antal Forberedelses tid
4pers 10min
Tilberedningstid
10min
Ingredienser
Antal: pers
Tilberedning
  1. Kog pastaen i letsaltet vand som anvist på pakken. Tilføj grønne bønner i de sidste 6 minutter af kogetiden. Hæld vandet fra, men gem lidt af kogevandet.
  2. Mens pastaen koger, varmes olivenolien i en stor stegepande. Steg de snittede forårsløg i 1-2 minutter indtil de er bløde og gem dem.
  3. Steg den revne kylling på panden til kødet er varmet godt igennem. Rør pesto og fløde sammen, og hæld det på panden sammen med pastaen og bønner. Tilføj lidt af vandet fra pastaen og rør rundt til al pasta er dækket med fløde/pesto. Krydr evt. med salt og drys med parmasan.
Del denne opskrift