Denne opskrift er indsendt af Pernille L. Svendsen.

Pernille skriver: Billig ret, der mætter godt. Hvis man køber fedtfattigt hakkekød, er det en sund ret. Man kan sagtens tilføje lidt chili, hvis man har lyst. Man kan spare lidt på kødet, ved i stedet at bruge flere, finthakkede løg.

Pasta med kødboller
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal Forberedelses tid
4pers 20min
Tilberedningstid
25min
Antal Forberedelses tid
4pers 20min
Tilberedningstid
25min
Pasta med kødboller
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal Forberedelses tid
4pers 20min
Tilberedningstid
25min
Antal Forberedelses tid
4pers 20min
Tilberedningstid
25min
Ingredienser
Antal: pers
Tilberedning
  1. Kødet røres godt sammen med salt. Tilsæt derefter æg, hvedemel og peber efter smag og rør godt.
  2. Farsen formes til 20-25 12 små kødboller, som skal hvile tildækkede i køleskabet i 15 min.
  3. En spsk olien varmes i en gryde. Løg og hvidløg svitses. Tilsæt derefter hk. tomat, grøntsagsbouillon, gulerødder og basilikum. Saucen skal koges i cirka 5 min under omrøring.
  4. Den anden spsk olie varmes i en pande. Steg kødbollerne i cirka 10 min. mens du vender dem med jævne mellemrum.
  5. Kom kødbollerne hældes saucen og serveres sammen med kogt pasta. Pynt evt. med frisk basilikum.
Del denne opskrift