
Minipizzaer
Opskriften er indsendt af Camilla M. Rasmussen
Camilla skriver: Fyldet kan varieres i det uendelige, brug det, du har liggende i køleskabet, f.eks. kan pålæg som hamburgerryg eller kogt skinke strimles og bruges, ligesom nærmest alle faste oste kan bruges. Jeg foretrækker selv revet cheddar.
For ekstra luksus kan du udskifte noget af hvedemelen med durum- eller pizzamel. Dejen skal være lidt klistret, når den sættes til hævning for bedste resultat.
Hvis minipizzaerne pakkes i en frostpose er de fine dagen efter og kan bruges til madpakker.
Tilberedning
- Saml dejen og lad den hæve lunt i 45 minutter. Form ca. 20 små boller og tryk og træk dem flade til minipizza-bunde (ca. 10 cm. i diameter).
- Forbag bundene i 5 min ved 225 grader i alm. ovn eller 200 C varmluft.
- Bland tomatpure med finthakket løg og en smule vand, til konsistensen er passende. Fordel tomatsaucen over pizzaerne. Kom derefter ost og siden kødfyld på.
- Bag minipizzaerne i 5-10 min, alt efter hvor store de er.