Frittata af pastarester
06 december 2015
|
Lynhurtig og billig ret lavet af pastarester.
Frittata af pastarester
Stem: 1
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
|
|
Alskens reste-pasta kan anvendes ligesom du kan bruge andre ostetyper (eller helt undlade ost): cheddar, emmentaler.
Bønner og/eller kød kan tilføjes og gennemvarmes sammen med pastaen før æggeblandingen hældes over.
|
|
Frittata af pastarester
Stem: 1
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
|
|
Alskens reste-pasta kan anvendes ligesom du kan bruge andre ostetyper (eller helt undlade ost): cheddar, emmentaler.
Bønner og/eller kød kan tilføjes og gennemvarmes sammen med pastaen før æggeblandingen hældes over.
|
Tilberedning
Pisk æg, ost, salt og peber sammen i en skål
Varm olien i en tykbundet pande. Varm pastaen igennem og hæld æggeblandingen over. Steges ved middelvarme til æggemassen er blevet fast, ca. 4-5 minutter
Sæt panden i ovnen og grill frittataen, til den har fået en flot gylden farve på toppen
Skæres i skiver ved servering og anrettes med bredbladet persille. Server gerne grøn salat og brød til frittataen