
Æg- og baconmuffins
Hurtig og nem morgenmad.
Æg- og baconmuffins er meget proteinholdige, så de mætter godt og længe. Beregn 2-3 muffins pr. person.
Hver muffin koster ca. 100 kcal, så de er ikke så syndige, som de kan lyde.
Tilberedning
- Slå æggene ud i en skål og rør dem godt sammen med salt, peber og evt. ost (osten kan også drysse på toppen af hver muffin som gratinering).
- Smør en muffinform med smør, olie eller sprayfedt. Fold en skive bacon rundt i kanten af hvert hul.
- Hæld æggemasse ned i hvert hul i formen. Hvert hul skal fyldes ca. 3/4
- Formen sættes i en forvarmet ovn på 180 C. Efter 30-35 min er dine æg- og baconmuffins færdige. Bank på dem med en kniv eller gaffel, når de føles faste, er de færdige.
Recipe Notes
Baconskiverne kan steges let på panden, før de lægges i formen. Det gør dine muffins ekstra sprøde og lækre.