Du behøver ikke være medicinstuderende for at købe et skelet. Du kan også være goth eller bare have en morbid humor. Eller som os, have to børn der er inderligt forelskede i Jack Skellington, og derfor ønskede sig et skelet.

Glem alt om boghandlen på Panum, hvis du vil have et skelet, der ikke betinger at du skal sælge en nyre for at få råd. Danske webshops er ikke meget bedre. Priserne starter på 2500,- for den allermest skrabede og sølle model.

Igen kan det svare sig at søge til udlandet, husk dog, at USA er lukket land, hvis du vil undgå en heftig efterregning for importtold og –moms.

Kig i stedet mod England. Et styk fint mandeskelet i plast på stand til kun £124,95: Anatomical Skeleton Model w/ Stand for Medical School Learning Aid Anatomy Class l Du får også en udmærket anatomisk plakat med i handlen.

Alternativt findes der er lidt billigere udgave til £92,49 TecTake Human skeleton anatomical model Life Size 181cm + poster + bonnet

PS: Vores Jack bijobber som tyverialarm, når han ikke er anatomisk model. Han kan nemt pilles af sin stang og sættes på forsædet i bilen. Det har forskrækket mere end en enkelt P-vagt i tidens løb.