Der er håb forude, hvis du har en gartner gemt inde bag studiebøgerne, men kun har begrænset plads. Svaret på dine grønne bønner hedder container gardening.

Hvis du er så heldig at have en altan, så er det bare om at finde potterne frem, poserne for den sags skyld, og få plantet løs. Hvis du kun kan byde på en lys vindueskarm, så kan det lade sig gøre, især hvis du er fingernem nok til at bygge et minidrivhus (eller kender en der er det).

Container gardening kræver ikke meget andet end lyst og et par potter. Se dig dog godt for, når du køber jord, stiklinger, frø og så videre. Hvis du er forfalden til Føtex’ tilbud på tomatplanter, så kommer du dels til at betale lovligt meget for dine planter, dels er de oftest i sølle forfatning. Måske er du så heldig, at der er nogen i din omgangskreds eller familie, der har have. Det er en mulighed for gratis jord og stiklinger, og så har du fået dig en urban minihave med frugt og grønt til nærmest ingen penge.

Hvis du er optaget af at leve miljørigtigt, så er container gardening også et fint plus i CO2-regnskabet. Godt skuldret!

Du kan læse mere om container gardening på denne side, http://www.container-gardening-for-food.com/