Glem alt om almindelige boghandler, hvis du vil have fingre i billige studiebøger. Her følger en række tricks til at barbere regningen ned til det halve – hvis du er ihærdig, kan du muligvis spare endnu mere.

Tricket er, at købe brugte bøger. Kig for eksempel på www.pensum.dk eller  www.antikvariat.net Især førstnævnte er en guldgrube! Brugerne på pensum.dk sælger bøger til alle studieretninger i Danmark, og hvis du er en sand læsehest, kan du også finde billig skønlitteratur.

Alternativt kan du være heldig på DBA.dk, guloggratis.dk, QXL.dk eller sågar Trendsales. Det er langt imellem de gode fund, men hvis du alligevel er i gang med at surfe nettet tyndt for billige studiebøger, så kig forbi siderne.

Hvis det viser sig at være helt umuligt at finde dine bøger brugt, så kan det svare sig at gå sammen hele holdet, og få en god pris. Harders Boghandel på Nørrebrogade giver gerne rabat, hvis I er mange, der går sammen om at købe en given bog.

Hvis dine studiebøger er engelsksprogede, så er eBay.co.uk eller amazon.co.uk bestemt også et besøg værd. Glem dog alt om de amerikanske sites, du risikerer dels at skulle betale told og moms af dit bogkøb, dels er forsendelsen mange gange urimeligt dyr.

God læsning!