Denne risotto udgør en fantastisk basis ret, der muliggøre spændende eksperimentere ved at forsøge med andre kødtyper og grønsager.

Risotto med skinke, pesto og ærter
Risotto med skinke, pesto og ærter
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 2
Bedømmelse: 2.5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal Forberedelses tid
4Personer 15Minutter
Tilberedningstid
30Minutter
Antal Forberedelses tid
4Personer 15Minutter
Tilberedningstid
30Minutter
Risotto med skinke, pesto og ærter
Risotto med skinke, pesto og ærter
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 2
Bedømmelse: 2.5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal Forberedelses tid
4Personer 15Minutter
Tilberedningstid
30Minutter
Antal Forberedelses tid
4Personer 15Minutter
Tilberedningstid
30Minutter
Ingredienser
Antal: Personer
Tilberedning
  1. Hak løget fint. Varm olien i en stegepande på medium varme og tilsæt løget. Steg løget i ca. 10 min. til det bliver gennemsigtigt.
  2. Tilsæt risottorisene og rør godt igennem for at undgå risene sætter sig fast i panden.
  3. Smuldre bouillonterningen ned i et krus og fyld op med kogende vand. Rør rundt til bouillonen er helt opløst og hæl det ud på panden. Tilsæt yderlige tre krus kogende vand.
  4. Når indholdet i panden begynder at koge skrues der ned til svag varme og lad koge videre i 15-20 min. mens du rører godt igennem løbende indtil risene har suget al væden. Tilsæt et halvt krus vand mere hvis risene ikke er færdige på dette tidspunkt og kog videre.
  5. Tilsæt nu pesto efter smag, de frosne ærter og skinken og kog videre til ærterne er varme. Smag til og server.
Del denne opskrift