Opskriften er indsendt af: Anne Katrine Winding

Anne Katrine skriver: Nem suppe, nærmest uden fedt. Let at lave, smager fantastisk.
Der er rigeligt til 4 personer, og lidt i overskud til dagen efter (kog nye nudler).

Nudelsuppe
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 3
Bedømmelse: 4.67
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal Forberedelses tid
4pers 10min
Tilberedningstid
60min
Antal Forberedelses tid
4pers 10min
Tilberedningstid
60min
Nudelsuppe
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 3
Bedømmelse: 4.67
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal Forberedelses tid
4pers 10min
Tilberedningstid
60min
Antal Forberedelses tid
4pers 10min
Tilberedningstid
60min
Ingredienser
Antal: pers
Tilberedning
  1. Kyllingelårene lægges i en gryde med koldt vand og bringes i kog. Når vandet koger tilsættes løg, chili (eller chilisauce) og salt. Koges i en time. Undervejs i kogningen skummes suppen for renheder.
  2. Hvis du bruger kyllingefilet, så skal suppen kun koge ca. 30 min (skær en af filterne over for at se, om det er gennemkogt). Samtidig med kyllingefiletterne tilsættes hønsebouillonterninger.
  3. Tag kyllingen op, rens den for skind og ben, og riv kødet i mindre stykker (brug to gafler).
  4. Suppen sies
  5. Kom kødet tilbage i suppen sammen med gulerødder, peberfrugt, bønner og svampe. Bring suppen i kog og kog den i ca. 5 min.
  6. Mens suppen kommer op at koge igen, tilberedes ægnudlerne som angivet på pakken.
  7. Vandet hælder fra nudlerne og de hældes op i suppen - forårsløg drysses henover. Smag suppen til med chilisauce og server brød til.
Del denne opskrift