Indsendt af Pernille L. Svendsen

Pernille skriver: Kartoffelgryden er en ret gammel opskrift, som mætter godt. En rigtig efterårs- og vintergryde. Der er rigeligt til 4 voksne. Kan genopvarmes uden problemer.

Kartoffelgryde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 3
Bedømmelse: 3.33
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal Forberedelses tid
4pers 5min
Tilberedningstid
25min
Antal Forberedelses tid
4pers 5min
Tilberedningstid
25min
Kartoffelgryde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 3
Bedømmelse: 3.33
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal Forberedelses tid
4pers 5min
Tilberedningstid
25min
Antal Forberedelses tid
4pers 5min
Tilberedningstid
25min
Ingredienser
Tilbehør
Antal: pers
Tilberedning
  1. Varm olien i en stor, dyb pande, Brun kødet til det falder fra hinanden og er blevet brunt.
  2. Tilsæt løg, hvidløg og citronsaft og steg i ca. 2 min. Tilsæt derefter vand, tomatpuré, laurbærblade, kartofler, salt og peber. Læg låg på panden eller stegegryden og lad retten koge i ca. 10 min.
  3. Tilsæt gulerødderne og kog retten i ca. 10 minutter mere eller til kartoflerne er helt møre. Tilsæt fløde og kog retten godt igennem. Smag til.
Del denne opskrift