Lynhurtig og billig ret lavet af pastarester.

Frittata af pastarester
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 1
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Alskens reste-pasta kan anvendes ligesom du kan bruge andre ostetyper (eller helt undlade ost): cheddar, emmentaler. Bønner og/eller kød kan tilføjes og gennemvarmes sammen med pastaen før æggeblandingen hældes over.
Antal
2pers
Tilberedningstid
10min
Antal
2pers
Tilberedningstid
10min
Frittata af pastarester
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 1
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Alskens reste-pasta kan anvendes ligesom du kan bruge andre ostetyper (eller helt undlade ost): cheddar, emmentaler. Bønner og/eller kød kan tilføjes og gennemvarmes sammen med pastaen før æggeblandingen hældes over.
Antal
2pers
Tilberedningstid
10min
Antal
2pers
Tilberedningstid
10min
Ingredienser
Antal: pers
Tilberedning
  1. Pisk æg, ost, salt og peber sammen i en skål
  2. Varm olien i en tykbundet pande. Varm pastaen igennem og hæld æggeblandingen over. Steges ved middelvarme til æggemassen er blevet fast, ca. 4-5 minutter
  3. Sæt panden i ovnen og grill frittataen, til den har fået en flot gylden farve på toppen
  4. Skæres i skiver ved servering og anrettes med bredbladet persille. Server gerne grøn salat og brød til frittataen
Del denne opskrift