To klassikere, der går fænomenalt godt sammen.
For ingen penge, kan du hurtigt lave vegetarisk mad til mange.

Blomkåls- og æblesuppe
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal Forberedelses tid
8pers 5min
Tilberedningstid
25min
Antal Forberedelses tid
8pers 5min
Tilberedningstid
25min
Blomkåls- og æblesuppe
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal Forberedelses tid
8pers 5min
Tilberedningstid
25min
Antal Forberedelses tid
8pers 5min
Tilberedningstid
25min
Ingredienser
Antal: pers
Tilberedning
  1. Smelt smørret i en gryde. Tilsæt løgene og steg ved lav varme, indtil de er blevet bløde. Tilsæt blomkålen og æbletern, og steg yderligere fem minutter på middel varme. Smuldr bouillonterninger og tilsæt dem sammen med mælken. Suppen bringes i kog og lades derefter simre i yderligere fem minutter eller indtil blomkål og æbler er møre.
  2. Brug en stavblender til at purere suppen indtil den er glat og ensartet. Krydr med salt. Hvis du stopper processen her, kan suppen holde sig på køl i op til 2 døgn eller alternativt fryses. Den skal blot opvarmes før servering.
  3. Hæld suppen i skåle og lav en spiral med piskefløde i hver skål. Dryp derefter en smule olivenolie i hver skål og top af med æbletændstikkerne og timian.
Del denne opskrift