Hurtig og nem morgenmad.
Æg- og baconmuffins er meget proteinholdige, så de mætter godt og længe. Beregn 2-3 muffins pr. person.

Hver muffin koster ca. 100 kcal, så de er ikke så syndige, som de kan lyde.

Æg- og baconmuffins
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 5
Bedømmelse: 3.8
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal Forberedelses tid
12muffins 5min
Tilberedningstid
30min
Antal Forberedelses tid
12muffins 5min
Tilberedningstid
30min
Æg- og baconmuffins
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stem: 5
Bedømmelse: 3.8
Dig:
Bedøm denne opskrift
Antal Forberedelses tid
12muffins 5min
Tilberedningstid
30min
Antal Forberedelses tid
12muffins 5min
Tilberedningstid
30min
Ingredienser
Antal: muffins
Tilberedning
  1. Slå æggene ud i en skål og rør dem godt sammen med salt, peber og evt. ost (osten kan også drysse på toppen af hver muffin som gratinering).
  2. Smør en muffinform med smør, olie eller sprayfedt. Fold en skive bacon rundt i kanten af hvert hul.
  3. Hæld æggemasse ned i hvert hul i formen. Hvert hul skal fyldes ca. 3/4
  4. Formen sættes i en forvarmet ovn på 180 C. Efter 30-35 min er dine æg- og baconmuffins færdige. Bank på dem med en kniv eller gaffel, når de føles faste, er de færdige.
Recipe Notes

Baconskiverne kan steges let på panden, før de lægges i formen. Det gør dine muffins ekstra sprøde og lækre.

Del denne opskrift