
3 minutters chokoladekage
Dette er måske verdens bedste chokoladekage, specielt når trangen melder sig sent ud på natten
Ingredienser
- 2,5spsk kakaopulver
- 2spsk lys sirup
- 6spsk self-raising flourlaves af 150 gr. hvedemel + 1 tsk bagepulver
- 2,5spsk sukker
- 1 ægmedium
- 1,5spsk oliebrug en smagsneutral olie f.eks. rapsolie
- 1,5spsk mælk
- 40gr hvid chokoladefinhakket
Antal: pers
Tilberedning
- Del 1 spsk kakao mellem to krus. Tilsæt sirup og rør til at pasta.
- Bland mel, sukker og resten af kakaoen i en skål med ægget, olien og mælk. Rør godt og tilsæt den hakkede hvide chokolade.
- Del indholdet fra skålet op i de to krus. Sæt i mikroovn (800W) i et minut og ti sekunder. Kan spises direkte af krusene eller serveres på tallerken med is og/eller chokoladesauce