Fyldte kartoffelfrikadeller
En rest kogte kartofler kan hurtigt forvandles til lækkert tilbehør eller en selvstændig ret.
Minipizzaer
Opskriften er indsendt af Camilla M. Rasmussen Camilla skriver: Fyldet kan varieres i det uendelige, brug det, du har...
Pasta med kødboller
Denne opskrift er indsendt af Pernille L. Svendsen. Pernille skriver: Billig ret, der mætter godt. Hvis man køber fedtfattigt hakkekød, er...
Nem tomatsuppe
Opskriften er indsendt af LouiseG. Louise skriver: Nem og billig suppe, genial til at få brugt rester. Retten kan...
Ris med kylling i karry og det du ellers har
Line Birgitta Sonnichsen har delt denne opskrift med os. Line skriver: Vi havde ananas, kokos, rosiner, majs, bananer og...
Kartoffelgryde
Indsendt af Pernille L. Svendsen Pernille skriver: Kartoffelgryden er en ret gammel opskrift, som mætter godt. En rigtig efterårs-...
Grønkålspasta
Sund, vegetarisk ret. Pastaen får en let syrlighed fra citronsaften og de hakkede mandler giver et dejligt, sprødt drys....
Blomkåls- og æblesuppe
To klassikere, der går fænomenalt godt sammen. For ingen penge, kan du hurtigt lave vegetarisk mad til mange.
Ris- og tomatsuppe
En nem og hurtig ret. Har du en rest kogte ris liggende, kan de udmærket bruges. Begræns da kogetiden...
Frikadeller
Frikadeller går aldrig af mode. De kan varieres i det uendelige, er hurtige at lave og er ganske billige....