En gruppe studerende står bag en ny app, som samler alle landets studierabatter.
Studiz  er en ny tjeneste, der gør lidt studielivet sjovere. Websitet drives af studerende, som startede projektet, fordi de havde svært ved at finde rundt studierabat-junglen. De har samlet en enorm mængde studierabatter – både til fysiske og online butikker – hvorefter er de gjort tilgængelige via både website og Studiz’ app

Da vi første gang hørte om projektet, sagde Lasse Tindbæk, der er en af stifterne: ”Studiz er naturligvis gratis for vores medstuderende – andet ville ikke give mening”. Som altid er vi fantastisk glade for ”gratis.”

Udover at vise vej til lokale studierabatter, giver applikationen også adgang til et digitalt studiekort. Det digitale studiekort gør, at man ikke behøver at medbringe sit fysiske studiekort, men derimod har en digital version gemt i sin smartphone.

Vi har endnu til selv til gode at prøve appen, så vi har spurgt en, der har. Marianne Thvilum, som til dagligt læser medicin på Aarhus Universitet, er flittig bruger af Studiz’ app og hendes anmeldelse lyder:
”Ideen med at samle alle studierabatter i en app er rigtig god, da man på den måde hurtigt kan få et overblik. Personligt er jeg dog helt vild med det digitale studiekort, da jeg ofte glemmer mit plastikkort derhjemme.”

I øjeblikket findes der mere end 1100 studierabatter i Studiz’ database, og der kommer dagligt flere til. Der findes studierabatter inden for alle kategorier, lige fra den lokale sushi-restaurant til store webshops som bl.a. Sony, Nelly, CDON, Stylepit, Hungry m.fl.

Konceptet bag Studiz er “fra studerende, til studerende”, hvilket blandt andet betyder, at websitet har lovet at bruge af deres overskud til gavn for studerende, herunder at afholde og støtte forskellige studierelaterede events.